7n7ulqwtqejrrkf3xv4w

FILMA MED SYSTEMKAMERA

Allt du behöver veta för att kunna filma vackra filmer med systemkamera

Your Instructor


Anna Sundheden Photography
Anna Sundheden Photography

Jag heter Anna och jobbar som fotograf och videograf tillsammans med min man Viktor. När jag köpte min första systemkamera så var det som om alla pusselbitar föll på plats, jag hade hittat min grej i livet kändes det som. Nyförälskad i min kamera och allt jag kunde göra med den och med redigeringen så gick jag all in och lärde mig väldigt mycket på kort tid. Passionen fanns och tiden fanns, jag satsade allt på min dröm. En dag såg jag en bröllopsfilm och var bara tvungen att lära mig det också.

Jag brinner för att hjälpa andra och lära ut det som jag har lärt mig för att underlätta för andra i sin resa mot sin dröm.

Se mer av det vi gjort på www.annasundheden.se (hemsida för gravid och familj) och www.wildflowerweddingstories.com (hemsida för bröllop).

Jag finns på instagram också @annasundhedenphotography
Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!